Joulun 2020 ennakkotilauksia otetaan vastaan NYT

Voit tilata Kalapuohin kalaherkkuja jouluksi ennakkoon alla olevista linkeistä. Valittavana on ennakkovarausten nouto Kiviniemen kalasataman kalahallista tai kotiinkuljetus.

Toimitamme kotiin Kellon Kiviniemen, Kellon, Haukiputaan, Pateniemen, Rajakylän, Ritaharjun ja Kuivasjärven alueille. Katso tarkempi alue alla olevasta kartasta.
Kotiinkuljetuksen hinta on 10€.

Tilaukset voi noutaa ja niitä toimitetaan kotiin 22. ja 23.12. Tilatessa täytyy valita päivä ja haluttu aikaikkuna, milloin pääset hakemaan tilauksen tai joku on vastaanottamassa ja maksamassa tilauksen kotona. Voimme ottaa aikaikkunoille rajatun määrän tilauksia ja tulemme poistamaan lomakkeelta päivät ja aikaikkunat sitä mukaan, kun ne täyttyvät.

LOMAKKEET SULKEUTUVAT TIISTAINA 15.12. KELLO 10:00, tai kun maksimi tilausmäärä on täyttynyt.
Ilmoittamaanne sähköpostiin tulee kopio täyttämästänne lomakkeesta, josta näette mitä tilasitte, mille päivälle ja kellonajalle. Tämä sama kopio toimii myös tilauksen vahvistuksena.

NOUTOTILAUKSET
https://forms.gle/7ttv6j8P55UN1XjC7

KOTIINKULJETUKSET
https://forms.gle/XqFadjq3z43p2CfX6

Kaikkia tuotteita ei ole voitu laittaa tilauslomakkeelle, koska saatavuudesta ei ole varmuutta. Lomakkeella olevien tuotteiden lisäksi myymälässä saattaa olla jouluna mm. savustettua nieriää ja siikaa ja mahdollisesti tuoretta isoa siikaa kokonaisena ja fileenä.

Lomakkeilta löytyy:
Silakkamarinadit
Tuore lohifilee
Graavi- ja kylmäsavulohisiivut
Savu- ja loimulohifilee
Savustetut ruusut, nyytit ja vartaat
Kalapyörykät ja -pihvit
Savulohisalaatti
Maivasäilyke
Maivan mäti
Kylmäsavulohiherkku
Kastikkeet

Kalapuohin myymälässä voi käydä ostoksilla joulun aikaan
21.12. maanantaina klo 11-17
22.12. tiistaina klo 9-18
23.12. keskiviikkona klo 9-18

Kalapuohi on normaalisti auki joulua edeltävänä viikonloppuna 18.-19.12., mutta silloin emme ehdi enää keitellä lohisoppaa. Joulun jälkeen olemme lomalla ainakin kaksi viikkoa, mahdollisesti jopa kolme 😅