Talven 2021 aukioloajat ja kotiinkuljetus

Puohi on avoinna nyt talvella perjantaisin ja lauantaisin klo 11-15.
Toimitamme kalaherkkuja myös kotiin. Lohikeittoakin voi tilata kotiin.
Toimitamme Kellon Kiviniemen, Kellon, Haukiputaan, Pateniemen, Rajakylän, Ritaharjun ja Kuivasjärven alueille. Katso tarkempi alue alla olevasta kartasta.
KOTIINKULJETUKSEN HINTA Kiviniemen ja Kellon alueille (90810 ja 90820) on 5€ ja Haukiputaan, Pateniemen, Rajakylän, Ritaharjun ja Kuivasjärven alueille 10€.
LOMAKE SULKEUTUU PERJANTAI AAMUISIN KLO 7, tai kun maksimi tilausmäärä on täyttynyt.
Kotiinkuljetus ja kalaherkut maksetaan KORTILLA kuljettajalle.
Toimitamme kotiin perjantaisin ja lauantaisin. Tilatessa täytyy valita päivä ja haluttu aikaikkuna, jolloin joku on vastaanottamassa ja maksamassa tilauksen. Voimme ottaa tietyn määrän tilauksia vastaan ja tulemme poistamaan lomakkeelta päivät ja aikaikkunat sitä mukaan kun ne täyttyvät.
Lomakkeen viimesenä kohtana on vapaamuotoinen tila, johon voit kirjoittaa lisätietoja tai lisätä tilauksen määriä jos lomakkeella ei ole tarpeeksi vaihtoehtoja jne.
Ilmoittamaanne sähköpostiin tulee kopio täyttämästänne lomakkeesta josta näette mitä tilasitte, mille päivälle ja toimitusajalle. Tämä sama kopio toimii myös tilauksen vahvistuksena. Tilausvahvistus lähtee teille heti kun olette saaneet tilauksen valmiiksi. Jos sitä ei näy sähköpostissanne, niin tarkistakaa myös roskaposti. Lähettäjänä on Google Forms.
Tästä pääset KOTIINKULJETUS TILAUKSEEN
https://forms.gle/QhKcTvW6FRKGofoW6