ADMINISTRIM I LARMISHËM FINANCIAR

Kryejmë shërbime ne finlandisht, anglisht dhe shqip

THEMELIMI I BIZNESIT

A është ende një ëndërr ideja e biznesit? Ne do t'ju ndihmojmë të krijoni biznesin tuaj dhe të siguroni dokumentacionin e nevojshëm. Kjo do të shmangë grackat dhe do t'ju bëjë të ecni përpara.

KONTABILITET ELEKTRONIK

Thuaj lamtumirë letrës! Ne përdorim sistemin elektronik të menaxhimit financiar Procountor. Ju do të kurseni kohë dhe përpjekje kur të shihni të gjitha faturat, numrat, raportet dhe faturat tuaja në një vend.

KONTABILITETI

Ne ofrojmë kontabilitet mujor, pasqyra financiare, paguajmë paga dhe kujdesemi për bazat e menaxhimit financiar në mënyrë të besueshme dhe në baza mujore.

AGJENCIA E IMIGRIMIT

Ne ofrojmë aplikime për leje pune për punonjësit e kompanisë, që zakonisht është një sfidë për punëdhënësit. Nëse jeni duke u zhvendosur në Finlandë ose dëshironi të filloni një biznes në Finlandë si i huaj, ne do të kujdesemi për lejet dhe vizat e kërkuara. Ne ndihmojmë edhe me aplikacione private.

LISTA E ÇMIMEVE

€300

THEMELIMI I BIZNESIT

ÇMIMI I PAKETËS

€65

ÇMIMI I ORËS

REKRUTIMI

A është puna juaj e ardhshme si Kontabilist në GB? Mirë se vini në bord!
Ne jemi vazhdimisht në kërkim të punonjësve të rinj për t’i shërbyer bazës sonë të klientëve në
rritje.

Nëse jeni duke kërkuar për një firmë kontabiliteti me një ekip të mirë që punon drejt një qëllimi
të përbashkët, d.m.th. kënaqësinë e klientit, paraqisni një aplikim!

Dërgoni një aplikacion të hapur në gzim@tilitaitogb.fi dhe ne do t’ju kontaktojmë sa më shpejt të
jetë e mundur.

Të gjitha informacionet tona të kontaktit mund të gjenden në faqen Kontaktoni