SHËRBIMET

Kur filloni një biznes, a keni nevojë për një kontabilist të ri apo ndihmë me menaxhimin financiar të biznesit?

Nevojiten shërbime të ndryshme në faza të ndryshme të ciklit jetësor të biznesit. Sipërmarrësi ka më pak përvojë me gjërat që ai/ajo nuk i është dashur t'i bëjë më parë – si pasojë e të cilave ai/ajo mund të përballet me shumë gracka në rrugëtimin e tij/saj dhe të shpenzojë në mënyrë të panevojshme para, kohë dhe nerva.

THEMELIMI I BIZNESIT

Kur filloni një biznes, sigurisht që bëni disa kërkime paraprakisht. E dini çfarë të bëni, por mund të mos jeni të sigurt se si ta bëni? Kur krijoni një biznes, preferohet që para së gjithash të bëni dokumentet dhe të mbuloni aspektet e kërkuara ligjore.

Në këtë drejtim ne mund të ndihmojmë! Ne do të përgatisim dokumentet e nevojshme për krijimin e një biznesi në emrin tuaj, do t’i paraqesim tek autoritetet, do t’ju këshillojmë për transaksionet bankare dhe do t’ju ndihmojmë me çështje të tjera ligjore.

Kur filloni një biznes, është mirë të merrni parasysh shumë gjëra për të cilat nuk mund të mendoni paraprakisht. Për këtë arsye, është një ide e mirë që të angazhoni një partner me njohuri sapo të keni vendosur të filloni një biznes.

Nëse jeni një biznes individual ose një kompani me përgjegjësi të kufizuar, ne mund t’ju ndihmojmë!

KONTABILITETI

Kontabiliteti – është themeli i financave të një kompanie. Ne sigurohemi që llogaritë të jenë të përditësuara, të gjitha dokumentet mbështetëse të futen saktë dhe raportet statutore të dërgohen – sigurisht brenda afatit!

Ne sigurohemi që kontabiliteti të ofrohet me cilësi të lartë dhe në kohën e duhur. Nëse është e nevojshme, ne do t’ju kërkojmë të na siguroni dokumentet që mungojnë dhe do të sigurojmë ligjshmërinë e kontabilitetit.

Nëse nuk kuptoni diçka për kontabilitetin, ne do t’ju ndihmojmë edhe me këtë! Ne ofrojmë kontabilitet manual dhe elektronik.

KONTABILITETI ELEKTRONIK

Dëshironi të hiqni qafe faturat dhe të bëni gjithçka që ju nevojitet me një klikim? Menaxhimi financiar elektronik është padyshim modern, dhe ne e rekomandojmë shumë atë. Falë

menaxhimit e-financiar, nuk keni nevojë të mbani fatura, mund t’i ruani ato. Ju lehtë mund të dërgoni fatura online dhe numrat hyjnë në raporte pothuajse vetë.

Si një partner, ne përdorim Finago Procountor, i cili është një mjet modern për çdo kompani dhe një shtyllë e menaxhimit financiar. Në një adresë internetit, ju mund të shihni me një shikim të gjitha faturat, të dërguara dhe të marra, dhe mund t’i paguani ato.

Ne gjithashtu ndihmojmë me këstin e Procountor.

LISTA E PAGAVE

Kur bëni biznes, duhet të siguroheni që punonjësve t’u paguhet kompensimi i rënë dakord në datën e rënë dakord.

Ne llogarisim pagat e punonjësve, raportojmë informacionin e saktë në regjistrin e të ardhurave dhe shërbime të tjera ligjore. Nëse është e nevojshme, ne bëjmë edhe pagesa për to.

Kështu kompensohen punonjësit – në mënyrë korrekte dhe në kohë.

PASQYRAT FINANCIARE

Pasi të përfundojë viti, është koha për ta hedhur edhe atë në letër. Ne do të përgatisim pasqyrat financiare brenda kohës së kërkuar me ligj. Megjithatë, pasqyrat financiare nuk janë vetëm letra

të përcaktuara me ligj, ato ofrojnë bazë për shumë gjëra dhe shumë partnerë e analizojnë atë. Ato gjithashtu bëjnë të mundur drejtimin e kompanisë në drejtimin e duhur.

AGJENCIA E IMIGRIMIT

Ekspertiza jonë e veçantë është në zgjidhjen e sfidave të kompanive të huaja. Nëse jeni duke u
zhvendosur në Finlandë ose dëshironi të filloni një biznes në Finlandë si i huaj, ne mund t’ju
ndihmojmë.

Për shembull, ne mund t'ju ndihmojmë me
– Viza për leje pune
– Leje të qëndrimit
– Zgjatja e lejeve
– Raporte të tjera

TË GJITHA SHËRBIMET TONA

 • Kontabilitet tradicional/ elektronik
 • Lista e pagave
 • Pasqyrat financiare
 • Deklarata tatimore
 • Shërbime të kontabilitetit
 • Themelim të biznesit
 • Ndryshimet në format e biznesit
 • Planifikimin tatimor
 • Faturimin e shitjeve
 • Agjenci për Çështje të Imigracionit
 • Konsulencë/përvetësim i sigurimit ligjor
 • Të gjitha dokumentet

Si mund të ndihmojmë? Ne duam të sigurojmë suksesin e klientëve tanë dhe do të donim të
dëgjonim për biznesin tuaj. Na kontaktoni për të diskutuar më shumë!