Kompania

Tilitoimisto GB është një firmë kontabiliteti e themeluar në vitin 2015, e cila ofron një gamë të gjerë shërbimesh në gjuhën Finlandeze, Angleze dhe Shqipe.

Pavarësisht nëse jeni një biznes individual, një kompani me përgjegjësi të kufizuar ose ndonjë
formë tjetër shoqërie, ne ju ndihmojmë me menaxhimin e biznesit dhe financiar dhe ju i merrni të gjitha shërbimet e menaxhimit financiar nën një mbulim.

Kënaqësia e klientit është e rëndësishme

Si një sipërmarrës, ju patjetër dëshironi shërbim të orientuar drejt klientit dhe operacione të shpejta. Shpesh gjërat ndiqen me kërkesën tuaj dhe ne sigurohemi që gjërat të trajtohen shpejt.

Megjithatë, veprimi i shpejtë nuk është në kurriz të profesionalizmit. Ne duam t’i bëjmë gjërat me një nivel të lartë profesionalizmi dhe kjo është arsyeja pse ne mund të vendosim një ekuilibër
midis të dyjave.

Zyra jonë ndodhet në Kirkkonummi, por ne lëvizim në mënyrë fleksibël në lidhje me takimet në zonën metropolitane të Helsinkit dhe takime të tilla gjithashtu organizohen lehtësisht nga distanca.

Pavarësisht nëse dëshironi të përdorni softuerin e menaxhimit e-financiar elektronik Procountor ose kontabilitetin manual, ne i shërbejmë të dyja. Cilado qoftë zgjedhja juaj e preferuar!